Schilderijenspreekuur

Veel mensen hebben al jarenlang een schilderij of een ets aan de muur of op zolder waarvan men niet weet wat het eigenlijk is of hoeveel het waard is. Misschien is het een tekening uit een erfenis. Hoe oud is het, wie was de kunstenaar? Vragen waarop men wel eens een antwoord zou willen hebben.
Kunsthandel Art Dumay in Nuenen houdt daarom elke zaterdag van 10 tot 17 uur een ‘schilderijenspreekuur’.
Als u met het werk – of meerdere werken – langskomt op dit spreekuur dan krijgt u gratis alle informatie over het werk: wie is de kunstenaar, welke leeftijd heeft het werk, welke achtergronden zijn er over te vertellen. 

Hoeveel is het waard?
Natuurlijk krijgt u ook informatie over de waarde van het werk. Ook kunt u advies krijgen over wat u het beste kunt doen. Is het zinvol om het te restaureren of kunt u het beter verkopen? U kunt het ook zo laten en thuis laten hangen omdat u het gewoon mooi vindt.
Art Dumay ligt aan het Park 75 in Nuenen.
Voor meer informatie: www.artdumay.nl

Reageer