Hondenboetiek ‘Woef en co’

Op zaterdag 5 mei opent hondenboetiek ‘Woef en Co’ haar deuren in het hartje centrum van Nuenen aan de Parkstraat 15a. Terwijl aan stijl en interieur steeds meer aandacht wordt besteed, komt de kat of hond des huizes er vaak bekaaid af; hun meubels worden regelmatig over het hoofd gezien. ‘Woef en Co’ brengt hierin verandering door manden, kleding en accessoires met klasse en stijl voor de hond en woning aan te bieden.

Waar honden stijl ontdekken
“Sfeervol ingericht, overzichtelijk opgesteld en diervriendelijk zijn de hoofdingrediënten die er voor zorgen dat iedereen die de winkel binnenstapt zich hier direct op zijn gemak voelt en honden stijl ontdekken.” Aldus eigenaar Theo Verharen. De winkel heeft duidelijke thema- wanden. Een wand is volledig besteed aan voeding, een wand aan kleding enweer een andere wand aan accessoires zoals manden, riemen en halsbanden. Daarnaast is er een kleine verdieping welke is ingericht op de verzorging van de hond.

Exclusief en handgemaakt
Woef en Co’ levert voornamelijk exclusieve kleding, handgemaakte halsbanden, luxe hondenmeubels, hond- en woningaccessoires welke doorgaans in een reguliere dierenwinkel niet verkrijgbaar zijn. Voor voeding en verzorging is gekozen voor toonaangevende leveranciers uit binnen- en buitenland, waarbij gekozen is voor brokken en kant- en- klaar vers vlees (KVV) zonder kunstmatige toevoegingen.
Ook voor verzorgingsproducten voor uw hond kunt u bij Woef en Co terecht. Tijdens de opening zal Jean Peau internationalin de winkel aanwezig zijn en demonstratieshond verzorging geven. Hierbij krijgt de klant uitgebreid uitleg en de gelegenheid tot het stellen van vragen over de verzorging van de hond en de producten.

Meer info en openingstijden: www.woefenco.nl

Reageer