Gemeenschapshuis D’n Heuvel

“Het gemeenschapshuis D’n Heuvel in Gerwen heeft vaker in de belangstelling gestaan o.a. over de verbouwing van het gemeenschapshuis. Vanaf september 2011 is er volop verbouwd en vernieuwd. Ondanks dat de verbouwing  later gestart is dan gepland, is het naar volle tevredenheid verlopen en wordt het gebouw in mei opgeleverd. Dat betekent dat alle activiteiten vanaf 1 juni weer opgepakt kunnen worden.

Vrijdag 1 juni 2012 wordt het vernieuwde gemeenschapshuis D’n Heuvel officieel geopend. De opening wordt verricht door de heer T. de Greef om 19.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst wordt tevens afscheid genomen van de heer T. de Greef, beheerder en de heer J. Thielemans, voorzitter. Beiden hebben zich de afgelopen 25 jaar ingezet om als een goed huisvader voor het gebouw en de gebruikers te zorgen.

Alle inwoners van Nuenen/Gerwen zijn van harte welkom om de vernieuwde D’n Heuvel te komen bezichtigen”.

www.nuenen.nl/index.php?simaction=content&mediumid=7&pagid=702&rubriek_id=176&stukid=6910

Reageer