Samenwerking St. Anna en CQC

Om het herstel van meniscus en voorste kruisband problemen zo optimaal mogelijk te laten verlopen, gaan het St. Anna Ziekenhuis en Combined Quality Care (CQC) samenwerken. Het doel is zorgvuldige en snelle zorg met het hoogst haalbare herstelresultaat voor de patiënt.

De samenwerking vertaalt zich in het bij elkaar brengen van de specialistische ervaring van  de orthopedische chirurgen uit het St. Anna Ziekenhuis en (sport)fysiotherapeuten uit de regio zuidoost Brabant.

Gedurende de behandeling zijn de (meet)gegevens voor alle partijen (ook voor de patiënt) inzichtelijk via een beveiligde internetomgeving met persoonlijke inlogcode. Om het herstel zo optimaal mogelijk te laten verlopen, wordt gedurende het behandelproces het herstel periodiek getoetst aan de door CQC opgestelde normen.

De keuze om na een operatie te worden doorverwezen naar een bij CQC aangesloten (sport)fysiotherapeut, is aan de patiënt. De (sport)fysiotherapeuten uit de regio zuidoost Brabant die zijn aangesloten, vindt u op onze website www.st-anna.nl.  

Comined Quality Care is een onafhankelijke organisatie die zorgprofessionals heeft geselecteerd op basis van prestaties en strenge kwaliteitseisen. 

Meer info:  www.combinedqualitycare.nl.

Reageer