Inschrijving voor Gulbergen24

Stichting Mountainbike Promotie Nuenen opent vanaf 1 maart 2012 de inschrijving voor de tweede editie van de Gulbergen24.

Deze spectaculaire 24-uurs mountainbikemarathon vindt ook dit jaar plaats op en rond Landgoed Gulbergen. De fietsroute loopt door Nuenen en Geldrop-Mierlo, over Bospark ’t Wolfsven en het zogeheten ‘Dak van Brabant’, met 60 meter boven NAP het hoogste punt van Brabant. In totaal klimmen de deelnemers in een etmaal net zoveel klimmen als drie keer de Alpe d’Huez. Dat maakt dit mountainbike-evenement uniek in Nederland. Voor meer informatie en inschrijven: www.gulbergen24.nl.

Na een uitermate geslaagde eerste editie staat er dit jaar wederom iets bijzonders te gebeuren op Landgoed Gulbergen. “Leuk om te zien en fantastisch om aan deel te nemen. We bieden de recreatieve en sportieve fietsers gezelligheid, plezier en uitdaging. In teamverband of individueel, voor zowel bedrijven als particulieren. De steile klim van een kilometer, de technische afdaling en een aantal bochtige stukken door het bos, zorgen voor een zwaar en aantrekkelijk parcours”, aldus Benni Schrurs, voorzitter van de Stichting Mountainbike Promotie Nuenen.

“Naast de 24-uurs marathon is er ook een 6-uurs variant. Men kan inschrijven met (bedrijfs)teams van twee tot maximaal zes personen voor de 6-uurs variant en van twee tot maximaal 12 personen voor de 24-uurs variant. Daarnaast hebben we nog ruimte voor individuele bikers. In totaal verwachten we dit jaar 105 teams en 55 individuele rijders.” Net als vorig jaar is er een verblijfplaats voor deelnemers en voor de toeschouwers een gezellig promodorp ingericht met spannende demonstraties, stands, kinderactiviteiten, horeca en muziek.

Stichting Mountainbike Promotie Nuenen
In november 2010 werd Stichting Mountainbike Promotie Nuenen een feit. Het bestuur bestaat uit Benni Schrurs (voorzitter), Frans van Dommelen (secretaris), Maarten Klomp (penningmeester) en de leden Jos Bisseling en Rick Godtschalk. Daarnaast is Nederlands kampioen Rudi van Houts ambassadeur van Gulbergen24.

Reageer