Serviceclubs slaan handen in elkaar

‘Samen staan we sterker’,  dat was het motto dat de vijf serviceclubs uit Nuenen voor ogen hadden in 2010. Onafhankelijk van elkaar organiseerden de serviceclubs  jaarlijks activiteiten om geld binnen te halen voor goede doelen. Het gaat hier om de Kiwanis, Lions, Oude Ronde Tafel, Ronde Tafel en Rotary. Zij sloegen de handen in elkaar en stichtten ‘Gezamenlijke Serviceclubs Nuenen’.

Succes
Na het grote succes van het door hen georganiseerde aspergefeest in 2011, besloot de Stichting Gezamenlijke Serviceclubs Nuenen om dit jaar wederom een groot evenement te organiseren. Op 17 maart aanstaande vindt er in Het Klooster in Nuenen een galafeest plaats: Hét Lindefeest! En uiteraard komt een groot deel van de opbrengst weer ten goede van het goede doel.

Passie, vuur , warmte en timbre!
Het thema van deze bijzondere avond is Passie, of  meer in de stijl van de avond gezegd: La Passion. De Gezamenlijke Serviceclubs nemen de bezoekers deze avond namelijk mee in sferen waarin vuur, warmte en ritme centraal staan. En niet te vergeten….stijl! Het Lindefeest is een galafeest met een dresscode zoals dat een mooi gala betaamt:  heren in smoking, dames in gala of cocktailjurk. Het entertainment, de setting, de muziek; het belooft een gepassioneerde avond te worden.

Daar hebben zij passie voor…
Mede door de kaartverkoop en sponsorgelden kunnen de Gezamenlijke Serviceclubs Nuenen een bijdrage leveren aan twee stichtingen: de nationaal bekende Make a Wish Nederland en de Nuenense Voedselbank. Met de opbrengst helpen de gezamenlijke serviceclubs mee aan het ondersteunen van kinderen tussen 13 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Door de bijdrage aan de Make a Wish Nederland kan een aantal van deze kinderen hun liefste wens in vervulling zien gaan. Ook ondersteunt dit Lindefeest een aantal gezinnen in Nuenen die leven van een klein besteedbaar inkomen waardoor zij afhankelijk zijn van de voedselbank.

Programma:
20:00 uur: Ontvangst
20:30 uur: Welkomstwoord
20:45 uur: Start feestavond met het volgende entertainment:
    Theaterzaal: Willy Latino
    Theater bar: Casino magic
    Rabozaal: Cuata
En een special act als verrassing…
22.00 uur: Uitreiking cheques aan Make-A-Wish Nederland en Stichting Voedselbank Nuenen
01:00 uur: Sluiting

Kaarten
Kaarten à 75,- euro zijn te bestellen via; info@lindefeest.nl of via uw contactpersoon van de serviceclubs uit Nuenen: Kiwanis, Lions, Oude Ronde Tafel,  Ronde Tafel of Rotary of via www.lindefeest.nl

Reageer