Steven Kruijswijk op fanclubavond

Profrenner Steven Kruijswijk wil in het begin van het nieuwe jaar graag zijn fans ontmoeten. Samen met zijn fanclub heeft Steven een boeiend avondprogramma in petto in clubhuis café De Stam, Gerwenseweg in Gerwen . Leden van de fanclub en aspirant-leden zijn welkom op woensdagavond 4 januari om 20.00 uur.

Voorzitter Jan Wesenbeek doet de plannen van de fanclub uit de doeken. De 24-jarige Kruijswijk gaat  een woordje richten tot de fans en de wielerquiz PetjeOp-PetjeAf wordt gespeeld waarbij diverse wielerattributen van Steven te winnen zijn. Belangstellenden kunnen tijdens deze avond artikelen uit de kledinglijn van Steven aanschaffen, zoals caps, shirts en jasjes. De rest van de avond wil de Nuenense wielerprof met de fans praten. Misschien ook over het komend wielerseizoen dat voor hem heel belangrijk gaat worden.

Reageer