Bibliotheek en Seniorweb gaan samen

Vanaf 6 januari heeft Seniorweb Nuenen een nieuwe locatie: in de bibliotheek aan het Vincent van Goghplein 97 in Nuenen. De Bibliotheek deelt vanaf die dag haar bovenverdieping met Seniorweb Nuenen.

Dankzij een financiële ondersteuning van Rabobank Dommelstreek hebben Seniorweb Nuenen en bibliotheek dommeldal samen 17 mooie werkplekken gecreëerd. Seniorweb Nuenen gaat deze gebruiken voor haar cursussen, en de bibliotheek gaat ze gebruiken als werk/studieplek. Tijdens de openingsuren van de bibliotheek kunnen bezoekers er werken, studeren en lezen (mits Seniorweb Nuenen er niet bezig is met een cursus). 

Samenwonen vanaf 6 januari
De afgelopen jaren was de samenwerking tussen de bibliotheek en Seniorweb Nuenen al intensief. De  twee organisaties gebruikten de raakvlakken om samen nieuwe producten te ontwikkelen. Zoals het computercafé: een programma van workshops op de donderdagochtend, rond internet toepassingen, door medewerkers van Seniorweb Nuenen èn door de Mediacoaches van bibliotheek dommeldal.

Seniorweb Nuenen en Bibliotheek Dommeldal bezegelen nu deze synergie met een officiële samenwerkingsovereenkomst. Dat gebeurt  op vrijdagmiddag 6 januari, met een ondertekening. En met een receptie voor genodigden, in de bibliotheek in Nuenen.

Op zaterdag 7 januari presenteert Seniorweb Nuenen zich met een Open Dag in haar nieuwe behuizing aan cursisten en belangstellenden. 

Open Dag 7 januari
Tijdens de Open Dag (zaterdag 7 januari van 10.00-13.00u) is iedereen welkom om binnen te lopen en kennis te nemen van de cursussen die Seniorweb Nuenen de komende periode organiseert. Ook is er dan volop informatie te vinden over het nieuwe gezamenlijk programma van het Computercafé dat op 19 januari van start gaat.

Bezoekers die zich op 7 januari inschrijven voor een cursus van Seniorweb Nuenen, krijgen bovendien die dag een bon van de bibliotheek, die korting geeft op een bibliotheekabonnement of op een lezing door de bibliotheek. De bon kan meteen ingewisseld worden, want de bibliotheek is natuurlijk ook open van tien tot één, op deze feestelijke dag.

Tip: noteert u meteen in uw nieuwe agenda de nieuwe adresgegevens van Seniorweb Nuenen:
Vincent van Goghplein 97, 5671 DV Nuenen; telefoonnummer: 040-2833097

>>

Reageer