Overval op tankstation Berg

De politie zoekt getuigen van een overval op een tankstation aan de Berg. Maandagavond rond 20.05 uur kwam een man met een bivakmuts op de zaak  binnenlopen.

Hij dreigde het aanwezige personeelslid met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eiste geld. De dader is met een paar honderd euro te voet gevlucht in de richting van de Jonkheer Hugo van Berckellaan. Hij heeft mogelijk een lichtgetinte huidskleur en is ongeveer 1,70 meter lang.

De dader droeg een zwarte bivakmuts, een zwart trainingsjack met wit logo, een donkere trainingsbroek en donkere sportschoenen. De politie is een onderzoek begonnen en heeft onder meer een buurtonderzoek gehouden.

Eerder dit jaar, op 24 mei j.l., werd ook al een overval op dit tankstation gepleegd.  

Getuigen van de overval of mensen die weten wie en/of waar de dader is, kunnen zich melden bij de politie in Nuenen via 0900-8844. Anoniem melden kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
>>

Reageer