Open dagen Kunstencentrum CAN

Dit weekend is het kunstencentrum voor het eerst drie dagen achter elkaar open voor diverse publieksgroepen. Op vrijdag 26 augustus is er een speciale middag van 2 tot 7 uur voor mensen uit het bedrijfsleven.
Op zaterdag 27 augustus is er Open huis van 10 tot 7 uur. De deuren staan dan open voor iedereen die de tentoonstelling wil bezoeken en die informatie wil krijgen over de verschillende cursussen en workshops. Een dag later is  de Open Dag van het CAN van 10 tot 7 uur. Nagenoeg alle kunstenaars-docenten zijn dan aanwezig om vragen van geïnteresseerden te beantwoorden.

De open dag is voor kinderen, jongeren en volwassenen. Er zijn voor kinderen verschillende workshops om aan mee te doen op het gebied van tekenen, kleien, allerlei technieken, dans en beweging.
Om een goede indruk te krijgen van het aanbod kunt u kijken naar beelden van de WAK-week 2011.
 ►www.stichtingcan.nl

Reageer