Ierse-muziekfestival

Dit jaar staat zondag 11 september in het teken van 12,5 jaar Ierse sessies in de Weverkeshof. Daarom starten we ons nieuwe seizoen met een Sessie Festival, waarvoor we zoveel mogelijk muzikanten en bezoekers met interesse voor Ierse muziek op de been willen brengen.
In een viertal cafés in het Park in Nuenen zal ’s middags van 13.00 tot ca. 17.30 uur sessie worden gespeeld. Ervaren sessiemuzikanten uit Nederland en België zullen de sessies aanvoeren. Bezoekende muzikanten worden uitgenodigd om aan te sluiten en mee te spelen.
’s Avonds is er een afsluitend evenement in Het Klooster (ook aan het Park), waar diverse groepen zich op het podium presenteren.
Het hele festival, zowel sessies als slotfestijn, is gratis toegankelijk.

Voor meer informatie en een voorproefje klik op: Ierse Sessiefestival 

Reageer