Voorlichtingsavond brandweer Nuenen

Op donderdag 25 augustus 2011 start om 19.30 uur een informatieavond over het onderwerp “Brandveiligheid in de buurt”. Deze zal worden gehouden in de brede school De Dassenburcht,  Jacob Catsstraat 1-3 te Nuenen.
Brandweer Nuenen organiseert als een van de eerste in de brandweerregio Brabant Zuidoost zo een kleinschalige informatieavond om het veiligheidsbewustzijn van de buurtbewoners te verbeteren en tips te geven over te nemen veiligheidsmaatregelen.

In de vakantieperiode hebben er kort na elkaar twee woningbranden plaatsgevonden in Nuenen. Het betreft een woning aan de Van Maerlantstraat en een woning aan de Van Veldekestraat. De woningen staan in dezelfde wijk. Naar aanleiding van deze twee woningbranden heeft brandweer Nuenen met name de bewoners van naastgelegen woningen (± 50 woningen) uitgenodigd voor deze informatieavond. De brandweer wil iets vertellen over de branden en de aanpak van de brandweer om mensen bewuster te maken van het brandgevaar. Natuurlijk is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Reageer