Verkeersmaatregelen Triathlon

Op zondag 3 juli wordt in Nuenen weer de triathlon gehouden. Voor de veiligheid moet het gehele parcours autovrij zijn, ook in de parkeervakken. Alle bewoners die in het gebied wonen en deze dag nog weg moeten, wordt dringend verzocht hun auto buiten het parcours te parkeren.

Fietsparcours: van 09.00 uur tot uiterlijk 16.00 uur wordt vanuit het strandbad Enode het fietsparcours gereden via de Geldropsedijk, Europalaan, Kerkstraat, Park, Parkstraat, Europalaan, Sterrenlaan tot aan het keerpunt Kosmoslaan (Eindhoven).
Loopparcours: het loopparcours is rondom het Park, Berg, Papenvoort, Daniel Eyndhoutgaarde, Lucas van Hauthemlaan, Jan van Schijnveltlaan. De straten rondom het park zijn vanaf 07.00 uur afgesloten, het overige parcours vanaf 10.00 uur. Deze afsluiting duurt tot ongeveer 18.00 uur.
Oversteek: er is een oversteek op de Europalaan bij de Vorsterdijk en rotonde Panakkers. Wij adviseren dringend om via de A270 (Helmond-Eindhoven) naar Eindhoven/Woensel te rijden.

Busdiensten: de busdiensten worden omgeleid, bepaalde haltes vervallen.
–          Lijn 6 en 121 blijven ongewijzigd.
–          Lijn 21: Vanuit de A270 busbaan Geldropsedijk, Arnold Pootlaan, Brabantring, Refeling, busbaan nabij Vincent van Goghstraat, Smits van Oyenlaan richting Gerwen.

Reageer