Verbouwing dorpshuis Gerwen

B&W van Nuenen hebben onlangs besloten om zo spoedig mogelijk te starten met de ver- en uitbouw van het dorpshuis conform het definitief ontwerp van Stichting d’n Heuvel. Binnen Gerwen was een flinke discussie ontstaan over de toekomst van het dorpshuis. Een ingeschakelde mediator heeft de afgelopen weken gesprekken gevoerd met alle betrokken parijen. De zeer open gesprekken hebben de mediator een goed inzicht gegeven in de kwestie. Dit heeft geleid tot een aantal aanbevelingen waarin het multifunctionele karakter van het dorpshuis centraal staat.

Woningbouwvereniging Helpt Elkander krijgt van de gemeente Nuenen het verzoek om zo snel mogelijk de bouwaanvraag in te dienen voor de verbouwing van het dorpshuis. Hoe de andere aanbevelingen op gebied van exploitatie en beheer precies ingevuld gaan worden, wordt later bepaald.

Reageer