Internationale voetbalprofs in Nuenen

Jonge topvoetballers van diverse profclubs uit Duitsland, België en Nederland zijn te zien op Hemelvaartsdag in het Cuatro Madera Internationaal B-Toernooi op sportpark Oude Landen in Nuenen. U kunt teams zien van PSV, FC Utrecht, AZ (winnaar 2009), Heerenveen, FC Groningen, Schalke 04 (winnaar 2010), Bayern Leverkusen, SCA Anderlecht en Standaard Luik.

Uiteraard speelt de B-jeugd van RKSV Nuenen, als enige amateurclub, ook mee.
Het toernooi staat garant voor voetbal op hoog niveau mede door diverse spelers die de komende jaren zeker hun debuut zullen maken in het eerste elftal van hun club. Julian Dreaxler van Schalke 04 (vorig  jaar beste speler van het toernooi) maakte eerder dit jaar zijn debuut in de Champions League. Bent u een echte voetballiefhebber, noteer dan de datum van donderdag 2 juni alvast in uw agenda. De toegang  bedraagt 5,00 euro per persoon. Kinderen tot twaalf jaar en 65-plussers mogen voor 2,50 euro naar binnen. Sportpark Oude Landen ligt aan de Pastoorsmast in Nuenen.
Kijk voor meer informatie op: www.rksvnuenen.nl

 

Reageer