Broem verkeerstest 50+

Op 17 mei a.s. organiseert de gemeente Nuenen samen met VVN-Nuenen en KBO een Broem-verkeersvaardigheidsdag voor 50-plussers. U kunt geheel vrijblijvend uw verkeerskennis, -vaardigheid en conditie laten testen door deskundigen.

In een programma van een halve dag wordt uw kennis van de verkeersregels opgefrist. Ook krijgt u deskundig advies over uw rijgedrag na een rit in uw eigen auto met een extra gecertificeerde rij-instructeur. En ten slotte worden uw gezichts- en gehoorvermogen getest en geeft een bewegingsdeskundige tips om langer mobiel te blijven. Bij het project krijgen de deelnemers een theorie- en een praktijktest, maar deelname aan de Broem-verkeersvaardigheidsdag heeft geen consequenties voor het rijbewijs. Deelname aan de Nuenense Broem-dag kost €10.
50-plussers in de gemeente Nuenen die belangstelling hebben om aan de Broem-dag deel te nemen, kunnen zich vóór 1 mei 2011 aanmelden bij KBO Nuenen ca. Park 3A 5671GA Nuenen, of per email: kbonuenen@onsnet.nu  of telefonisch 2838487 ’s morgens tussen negen en twaalf uur.

Reageer