Wat is jouw slimste idee?!

Afgelopen jaar is de regio Eindhoven verkozen tot de slimste regio van de wereld. Jij kan dit veranderen en zorgen dat je eigen regio, dit jaar wordt verkozen tot de slimste regio van de wereld.

Bedenk alleen, of met een groepje het slimste idee. Bedrijven hebben opdrachten bedacht, hiervoor zouden de bedrijven graag slimme ideeën van jou ontvangen. Of heb je een heel ander idee? Dit mag natuurlijk ook!

Meedoen?
Meedoen is mogelijk tot en met 18 jaar, alleen of met een groepje. Het is ook mogelijk om via school, vereniging of andere groep mee te doen. Stuur jouw idee vóór 20 april in via www.jouwslimsteidee.nl. Eén genomineerde uit de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten wordt begeleidt door Wethouder Paul de Witte. En wie weet, ben jij straks de trotste eigenaar van een iPad. Deze kun je winnen in de grote finale op 4 juni. Veel succes!

Meer weten?
Kijk op www.jouwslimsteidee.nl.

>>

Reageer